Blända med ett vitt leende!

Tändernas nyans mörknar med åldern, men vad vi äter och hur vi lever har den absolut största inverkan på våra tänder. Idag finns det mängder med olika alternativ för den som söker ett vitare leende. Många företag väljer att sälja produkter för tandblekning hemma, men om du inte är noga och ser dig för kan du skada ditt tandkött och dina tänder ordentligt.

Teeth_Whitening_Strips_7_grandeSer man till tandblekning hos en tandläkare så handlar det om att återfå sin naturliga färg på tänderna. Man börjar med att ta bort plack, tandsten och smuts som kan ge tänderna en ordentlig missfärgning och putsar sedan upp dem ordentligt. Vissa tandkrämer kan även ge ett blekande resultat, ofta då de innehåller någon form av grövre putsfunktioner.

Lilla kliniken har valt att satsa på den typen av tandblekning som faktiskt bleker tänderna långt över den naturliga färgen. Blekmedlet arbetar effektivt med att ta bort fula fläckar och missfärgningar som kan ha uppkommit och gör dom rena och fräscha igen. Eftersom tandblekningen vi använder enbart bleker just tänderna, är det viktigt att du har besökt en tandläkare för rengöring och borttagning av tandsten och plack. Tyvärr är det alldeles för många kunder som tror att även tandstenen kommer att blekas och får därmed ett ojämt resultat. Vi meddelar alltid kunder med tandsten om att eventuella missfärgningar kan uppstå och låter sedan kunden själv ta beslutet. Har du väldigt mycket tandsten eller skador på tandköttet kan vi dock välja att neka dig behandlingen.

För att vara säker på att du kommer få ett lyckat resultat hos oss kan du börja med att rådfråga din tandläkare. Du är mer än välkommen att höra av dig till oss innan du bokar ditt tandläkarbesök, för att få reda på mer om vår metod, hur behandlingen utförs och vilken typ av material och medel som vi använder oss av.