Färgning av bryn och fransar

Att ha en fransförlängning är väldigt roligt, men kräver en hel del jobb och pengar för att den ska hålla sig så snygg och fräsch som möjligt. Alla människor har inte tiden eller ekonomin att underhålla allt som fransar innebär och då finns det andra alternativ.

5För den som är född med ljusa ögonbryn och fransar, vet nog hur jobbigt det kan vara att känna sig totalt naken så fort man går utan smink. På sommaren vill man gärna undvika smink så mycket som möjligt, men känner kanske att man skulle uppskatta lite mörkare färgtoner.

Färgning av fransar och ögonbryn är ett mycket bra alternativ för den som inte orkar sköta om en fransförlängning. Behandlingen går väldigt snabbt och är relativt billig jämfört med vad en full förlängning kostar, du behöver inte tänka på att kamma igenom dina fransar och kan använda smink och andra produkter precis som vanligt.

Idag finns det många olika märken av fransfärg som säljs i affärerna och är till för hemmabruk. Visst kan de ge ett bra resultat hemma i badrummet, men det är näst intill omöjligt att färga fransarna på sig själv då du behöver ha ögonen stängda. Att färga bryn brukar kunna gå bra, men det gäller att man hittar rätt nyans för att resultatet ska bli så naturligt som möjligt.

Lilla klinken har många års erfarenhet av färgning av fransar och bryn. Vi har många olika nyanser att välja mellan och skulle det visa sig att du behöver en ton vi inte har, så blandar vi självklart till den rätta färgen. I vår behandling ingår inte enbart färgning av bryn, utan vi ser också till att ansa ögonbrynen med trådningstekniken så du får ett snyggt och fräscht resultat.

Med hjälp av färgning kan du enkelt få mer pigment på ytor som du tidigare behövt använda smink på. Färgning av fransar och bryn ger ett mycket piggt utseende där man alltid ser exotisk och snygg ut.