Glöm sminket med en fransförlängning

Det har blivit mer och mer vanligt att kvinnor runt om i världen väljer att komplettera sina egna ögonfransar med en förlängning, för vem vill inte ha ett lika vackert fall på sina ögonfransar som på sitt hår?
eyelashTrenden har långsamt men stadigt vuxit fram och kändisar på sociala medier som Instagram eller facebook har haft stora influenser till att även ”vardagligt” folk vill använda sig av denna skönhetsmetod. Behandlingen kan ta sin lilla tid, men går ändå hyfsat snabbt och är väl värt sina pengar. Nu slipper man tänka på allt som har med kladdig, rinnande mascara att göra och kan bara ta sig upp på morgonen, tvätta ansiktet och man är klar att gå.

För den som inte har haft en fransförlängning tidigare är det viktigt att komma ihåg att behandlingen kräver en viss typ av skötsel för att hålla sig fina. Man bör alltid se till att tvätta sina fransar med ljummet vatten, utan att gnugga, men även kamma igenom fransarna flera gånger om dagen.

Tyvärr är det idag väldigt vanligt att oseriösa salonger erbjuder denna tjänst och resultatet kan bli mycket jobbigt att leva med. Ibland kommer kunder in med fransar som har fästs med så mycket lim att kundens egna ögonfransar inte klarar tyngden och sedan faller av.

Hos oss på Lilla kliniken kan du fixa dina ögonfransar helt utan oro. Här finner du välutbildad och professionell personal som utgår från kundens önskemål, men även kommer med förslag och rekommendationer för att man ska bli så nöjd med slutresultatet som möjligt. För att du som kund ska känna dig trygg får du både instruktioner om efterbehandling, men också en garanti på dina fransar. Det betyder att om fransarna inte skulle hålla eller du som kund är missnöjd, åtgärdar salongen behandlingen utan extra kostnad.

Välkommen in och fixa dina fransar!