Hos Lilla Kliniken kan du få hjälp med många olika typer av behandlingar. Här utförs allt från massage vid rehabilitering till fransförlängningar och blekning av tänder. På kliniken bemöts du av professionell personal med många år i branschen, som står redo att hjälpa dig med vad helst du önskar.

Har du tröttnat på gula tänder eller vit hy? Gör fötterna ont eller vill du glömma vardagen en stund med en skön och avslappnande massage? Lilla Kliniken är platsen för dig som söker all typ av hälsa och skönhetsvård. Utöver de behandlingar som finns har kliniken ett stort utbud av hälsoprodukter. Här kan du t.ex. köpa med dig de produkter som användes under din egen behandling, doftljus och rökelser, men även olika typer av detox teér att använda dig av.

Genom att erbjuda bra och effektiva behandlingar tillsammans med en service av hög kvalitet, ser man till att alla kunder alltid är nöjda med besöket. Hos Lilla Kliniken lämnas inget utrymme för misstag, men om du ändå skulle känna dig onöjd med din behandling erbjuds självklart alltid en garanti. Lilla Kliniken har jobbat hårt för att alltid bibehålla en hög standard, vilket är A och O när det kommer till eventuella sjukdomsrelaterade problem eller skönhet och hälsa i allmänhet.

Har du frågor om någon behandling eller om oss som arbetar här, är du alltid välkommen att höra av dig eller titta förbi. Kliniken är öppen alla vardagar mellan 10.00-20.00 för att kunna ta emot dig när helst det passar.

Välkommen in!