Hemma eller salong?

Idag är det mycket vanligt att man försöker ta till billigare och snabbare alternativ till att bli fin. Det kan handla om allt från att bleka tänderna hemma, klippa sig själv eller försöka sig på en egen nagelförlängning. Internet och det stora utbud som finns gör det möjligt för människor att handla nästan vad som helst, till så låga priser som möjligt.

4124_3_MainIbland är de absolut en fördel att försöka hitta det lägsta priset på en produkt, men när de kommer till hälsa och skönhet bör man vara försiktig. Kroppen är mycket känslig och alla olika delar behöver behandlas på olika sätt för att det inte ska få en motsatt effekt.

Lilla Kliniken har sett det mesta, från misslyckade fransförlängningar till inflammerade tandkött, från svampinfektioner under dåligt gjorda nagelförlängningar, till hår som har klippts hemma med kökssaxen. För att försäkra sig om att en behandling ska bli bra, oavsett om du besöker en salong eller en privatperson, bör du se till att få någon form av garanti på arbetet. Är det en mer avancerad behandling bör du även se till att personen eller salongen som utför jobbet har ett diplom på avklarad och godkänd utbildning.

Hos oss är all personal utbildad för att kunna bemöta alla olika typer av kunder. Väggarna är prydda med alla diplom och certifikat som behövs för att kunna utföra de behandlingar som erbjuds. Genom att välja en salong som kan bevisa sin erfarenhet och kunskap, minimerar du riskerna för att bli besviken. När de gäller naglar, hår eller fransar kan du alltid be om bilder på andra kunder för att se om du tror att resultatet är något som kommer att passa dig. Har du egna önskemål eller bilder på vad du är ute efter finns inga hinder att visa upp detta. Det ger personalen en klarare bild av vad du söker och kan därav matcha dina önskningar till de yttersta.